Politica de Retur

POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE www.infomediu.eu

 

1. PRINCIPII GENERALE

S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea returnării produselor achiziționate online de pe website-ul www.infomediu.eu

S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L poate decide înlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.

Produsele comercializate sub următoarele mărci sunt produse marcă proprie S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L: INFOMEDIU EUROPA, ECOPEDIA, REPORTER ECONOMIC, ECOATITUDINE

 

2 CONDIȚII DE RETUR - BON FISCAL / FACTURĂ

Pentru realizarea returului este necesară prezentarea facturii S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L primită împreună cu produsul. Pentru finalizarea returului este necesară furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresă de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, și semnarea dispoziției de plată.

 

3 SITUAŢII ÎN CARE SE POT RETURNA PRODUSELE

Dacă produsele pe care le-aţi cumpărat nu sunt potrivite scopului pentru care le-aţi achiziţionat, S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.

 

4 IMPORTANT:

Pentru a fi acceptate la retur, produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit, să nu prezinte urme de utilizare / uzura, urme de lovituri sau componente / accesorii lipsa sau deteriorate, interventii neautorizate. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră.

 

5 ANALIZA RETURURILOR

S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L îşi rezervă dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitate în parte, tinandu-se cont de starea produsului returnat, termenul in care s-a solicitat returnarea produsului sau conditiile in care a fost returnat..

 

6 PROCEDURA DE RETUR

Returul poate fi facut in doua feluri, pentru clientii care au cont pe site si pentru cei care au comandat fara sa-si faca cont.

Pentru clientii care au cont pe site exista butonul „Retur” in sectiunea de administrare a contului. Va rugam sa folositi acea sectiune, iar noi vom fi atentionati imediat si vom demara procedura de retur.

Pentru clientii care au facut comenzi fara sa aiba un cont de client pe site, este disponibil formularul din josul acestei pagini. Dupa ce trimiteti formularul, noi vom demara procedura de retur.

In ambele situatii, va rugam ca la rubrica de Observatii sa completati cu informatiile bancare, adica IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă. De asemenea, va rugam sa specificati foarte clar care este motivul returului.

În cazul în care doriţi să schimbaţi produsul cu altul, sau pentru probleme legate de garanţie, vă rugăm să completaţi urmati aceeasi procedura descrisa mai sus, dar sa mentionati la observatii ca doriti inlocuirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul unei companii de curierat aleasa de catre Dvs., excepție făcând situațiile în care s-a efectuat o greșeală în cadrul procesului inițial de livrare al comenzii. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Costul aferent returnarii produsului este costul de transport practicat de catre compania de curierat aleasa de catre cumparator.

Adresa pentru returnarea produselor este Str. Stadionului, nr.8C, Aricesti Rahtivani, judetul Prahova

 

7 DREPTUL DE RETRAGERE

Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, va rugam sa urmati procedura de mai sus.

Nicio alta varianta nu este conforma cu procedura si nu va fi luata in considerare.

 

8 RECLAMAŢII ŞI SUGESTII

Pentru orice reclamaţii şi/sau sugestii în legătura cu returnarea produselor comercializate pe www.infomediu.eu vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aceasta politică de retur este valabilă începând cu 01.01.2021 .

 

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55