• Conferinta WEB
  • Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Duminică, 31 Mai 2020 13:34

Parada Micilor Bicicliști va fi online, în toată România, pe parcursul lunii iunie!

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lansăm Parada Micilor Bicicliști online, la nivel național! Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul organizat de Asociația GO4FUN și Reciclad`OR, în colaborare cu Fiterman Pharma și cu sprijinul APM IF (Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov), se va desfășura în perioada 1 – 30 iunie, pe paginile de Facebook GO4FUN Romania și Parada Micilor Bicicliști.

Parada Micilor Bicicliști este o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător!

Organizatorii au pregătit concursuri săptămânale, sesiuni de informare și responsabilizare, concursuri fulger și multe alte surprize pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

Parada Micilor Bicicliști promovează activitatea sportivă, respectând regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus și susține reciclarea. De data aceasta, micii bicicliști, rolleri, skateri și trotinetiști din toată țara vor putea fi premiați online, iar activitatea lor în aer liber va creiona Harta României în mișcare.

„Pedalezi, reciclezi, filmezi și ești premiat” este primul îndemn adresat copiilor și părinților, deopotrivă.
Paginile de Facebook GO4FUN Romania și Parada Micilor Bicicliști sunt la dispoziția celor care transmit scurte înregistrări video ale activităților sportive și de reciclare desfășurate cu copiii, însoțite de hashtagul #PedalamSiReciclam. La finalul fiecărei săptămâni organizatorii vor oferi, prin tragere la sorți, premii oferite de parteneri (biciclete, rucsacuri, produse Fiterman Pharma).

Ne-am propus să-i învățăm pe cei mai tineri și mai activi dintre bicicliști totul despre mersul pe două roți în siguranță. Apelul nostru se extinde către toți cei care merg cu trotineta, rolele sau skateboard-ul și pe care ne dorim să-I încurajăm în egală măsură. Chiar dacă nu ne putem bucura împreună, ca la edițiile anterioare, într-un cadru larg, sperăm ca fiecare să împărtășească bucuria mișcării și să dea mai departe și mesajul importanței reciclării pentru a proteja natura!”, declară Mihai Deneș, președinte GO4FUN.

Bicicleta este, în momentul de faţă, nu doar alternativa ideală la mijloacele de transport în comun, ci și una din cele mai sănătoase modalități de a ne menține în formă, indiferent de vârstă. Iar rolele, trotinetele, skate-urile, completează peisajul mobilității de care avem nevoie.

Împreună putem contribui la formarea deprinderilor sănătoase, prin încurajarea mișcării și a reciclării! Când facem sport în aer liber, este important să păstrăm mediul curat și sănătos așa cum ne dorim să fim cu toții. Pe lângă Ziua Mondială a Bicicletei, sărbătorită pe 3 iunie, marcăm Ziua Mondială a Mediului (5 iunie), Ziua Mondială a Oceanelor (8 iunie), Ziua Mondială a Soarelui (21 iunie) și Ziua Dunării (29 iunie) prin fiecare acțiune responsabilă pentru noi și pentru cei din jur. Suntem parte a unui ecosistem al cărui echilibru stă în contribuția fiecăruia.”, susține Adriana Calcan, Reciclad’OR.

Mai multe detalii despre Parada Micilor Bicicliști se regăsesc pe paginile: https://www.facebook.com/go4funromania/, https://www.facebook.com/paradamicilorbiciclisti/ și în pagina dedicată evenimentului: https://www.facebook.com/events/247777526453151/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55