• 1
  • 2
  • 3
Luni, 09 Martie 2020 19:56

Gala Premiilor Revistei InfoMediu Europa

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Aflată la cea de-a 13-a ediție, Gala din acest an a fost pusă sub semnul excelenței în domeniul protecției mediului, la nivel individual, comunitar, instituțional și economic

Festivitatea de decernare a Premiilor InfoMediu Europa a fost deschisă de câștigătorul serii la categoria Omul Verde, dl. Ambrus Joszef, director evecutiv al ADI SIMD Covasna, pentru implicarea cu perseverență în activitățile actorilor din domeniul protecției mediului, pentru hotărârea, dinamismul, și puterea sa ca lider, dar mai ales, ca om de echipă.

Premiul ECOATITUDINE a fost decernat Asociației Environ, organizatie ce s-a implicat activ în 2019 în lupta pentru protecția mediului, alături de copii, în cadrul campaniei ECOATITUDINE, inițiată și coordonată de InfoMediu Europa. Mii de elevi din toată țara, în special din mediul rural, au primit suportul necesar să participe la evenimente de educare și conștientientizare despre protecția mediului, au lucrat și au învățat împreună cum să fie cetățenii responsabili și implicați.

La categoria Green Technology, premiul a revenit companiei Iridex Group Plastic, lider de piață în domeniul materialelor și a echipamentelor geosintetice. Cu un portofoliu impresionant de proiecte pe infrastructura mediului, inclusiv depozite de deșeuri în cele mai importante orașe din România,

Green Power este trofeul câștigat în 2019 de compania B.T. Best Tools Company, pentru ritmul susținut de dezvoltare în cei 14 ani de activitate pe piața de import, distribuție și servicii post-vânzare a echipamentelor și utilajelor profesionale, în domeniile curățeniei și a construcțiilor. Prin profesionalismul echipei și menținerea la un nivel ridicat a standardelor de calitate, B.T. Best Tools Company contribuie activ și susținut la efortul colectiv de protecție a mediului.

Primăria orașului Zimnicea este câștigătorul Premiului Primăria Verde, pentru rezultatele obținute în 2019 în cadrul programului județean de management integrat a deșeurilor. Primăria orașului Zimnicea a arătat că puterea de transformare și implicare a comunității, susținută de un sistem administrativ activ și competent, duce la rezultate vizibile privind calitatea vieții pentru locuitorii săi. Mai mult, efortul zimnicenilor a adus o contribuție importantă, la nivel județean, la îndeplinirea țintelor anuale asumate de România.

Evenimentul a culminat cu decernarea Premiului InfoMediu Europa 2019 acordat  companiei Coca-Cola HBC România, pentru strategia aplicată și rezultatele obținute în vederea respectării obligațiilor de mediu. Coca-Cola HBC România s-a remarcat în anul 2019 drept prima companie care a implementat un sistem de transparență a informațiilor legate de activitatea anuală. Lansarea primului PET 100% din material reciclat și mecanismele de lucru puse în practică pentru impulsionarea colectării selective sunt menite să ajute la educarea și conștientizarea consumatorilor privind protecția mediului în România.

Încă o dată, felicitări câștigătorilor Galei Premiilor InfoMediu Europa și mulțumiri sincere domnului Gabriel Moiceanu, președintele Federației Asociațiilor de Dezvoltare Intracomunitară FADI, pentru energia și charisma afișate pe scena Galei, alături de amfitrionul din fiecare an al acestui eveniment, domnul Stere Crețu, redactor șef al Revistei InfoMediu Europa.

Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 20:26

Galerie de imagini

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://www.infomediu.eu/images/9370

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: