• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Duminică, 19 Martie 2017 18:30

Wacker Neuson la Conexpo 2017 – Aruncă o privire în viitor

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

München / Las Vegas, martie 2017) sub motto-ul "A face istorie in construirea viitorului," Wacker Neuson a sărbătorit a 60-a aniversare în America de Nord . În acelaşi timp, a prezentat capacitatea sa de viitor cu noi produse inovatoare.

Conexpo 2017 a fost activă cu propriile sale afiliate în SUA timp de 60 de ani şi în Canada de 50 de ani. În 1957, Wacker Neuson a început producţia şi comercializarea de echipamente de constructii în SUA ca sa prima companie străină afiliat.

"Când Wacker Neuson se uită în viitor în America de Nord, compania se află pe un fundament robust de şaizeci de ani de experienţă şi o cunoaştere profundă de piaţă, care ne oferă oportunităţi enorme pentru creştere," spune Cem Peksaglam, CEO al grupului Wacker Neuson. "Ca cel mai important târg în industria noastră în America de Nord, Conexpo ne-a oferit o ocazie excelentă de a privi în viitor cu clienţii, distribuitorii şi partenerii noştri."

Johannes Schulze Vohren, preşedintele regionalei de Wacker Neuson în America de Nord, adaugă: "în general, spectacolul a fost foarte mare succes. Noi am fost capabil la spre bun venit mulţi contractori interesat la cabina, precum şi vorbesc cu dealeri existente şi potenţiale. Demonstratie live show-ul nostru a fost o modalitate excelentă pentru noi pentru a ilustra cum produsele noastre puteţi beneficia utilizatorului, cu caracteristici speciale şi performanţa eficienţa lor. Îmbunătăţirea situaţiei economice, de asemenea, a avut un impact pozitiv. " 128.000 de vizitatori şi peste 2.800 de expozanti au fost reprezentate la târg de anul acesta.

Povestea de succes a Wacker Neuson în America de nord a început cu trombare, care este direct legată de brand. Astăzi, compania ofera mult mai mult. Echipamente compacte se deschide în special un potenţial mare pentru creșterii. Expoziție de Wacker Neuson concentrarea pe noua linie de mini-incarcatoare pentru piaţa nord-americană. Patru mijlocul cadru antiderapant bou incarcatoare si doua incarcatoare compacte cale sunt puternic şi versatil în uz. În 2015, Mini-incarcatoare au fost introduse în America de Nord.

Pentru mai multe informații, accesați:

www.wackerneuson.com

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: