• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Miercuri, 08 Februarie 2017 18:25

Ce fel de măsuri de adaptare există pentru generațiile următoare în ceea ce privesc țările Arctice? Subiectul Conferinței Frontierele Țărilor Arctice de la TROMSØ, Norvegia.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conferința celor de la Frontiere Arctice a avut loc în Norvegia, la TROMSØ, între 22-27 ianuarie 2017. Scopul acestei conferințe a fost de a determina ce fel de măsuri se pot lua pentru a păstra generațiile viitoare ale țărilor vizate în condițiile în care clima este într-o continuă schimbare. La această conferință au luat parte sute de funcționari,cercetători și  ecologiști.

Miniștri ai mediului din diferite țări au fost de acord cu faptul că toată atenția trebuie acum acordată situației din Arctic. Este important să se asigure o stare prosperă pentru generațiile viitoare și să se pună accent pe adminsitrarea resurselor. 

Zona Arcticului are de oferit ,pe lângă forajul de petrol și gaze,rolul de pescuit și sursele alternative de energie dobândite. Aceste avantaje sunt menite să ajute la menținerea unei economii prospere a acestei zone.

 

Sursă și mai multe informații regăsite pe:

http://bellona.org/news/arctic/2017-02-can-arctic-countries-adapt-an-energy-strategy-that-lets-the-arctic-live

Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 13:53

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: