• 1
  • 2
  • 3
Miercuri, 14 Octombrie 2015 09:55

EXPO ENERGIE 2015, motorul unei lumi în continuă schimbare

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul actual al evoluției extrem de rapide pe care o experimentăm pe toate planurile, identificarea celor mai bune resurse de energie este o preocupare permanentă, la nivel național și internațional.

Pentru că își dorește să vină mereu în sprijinul mediului de afaceri românesc, si în acest an, ROMEXPO organizează o nouă ediție a EXPOENERGIE, târgul internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale.

A cincea ediție a ExpoEnergiE se va desfășura în Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO în perioada 14 - 17 octombrie 2015, în același timp cu TIB - Târgul Tehnic Internațional București, INVENTIKA - Salonul de invenții și inovații – și FABRICAT ÎN ROMÂNIA, expoziție ambasador de țară pentru România și Republica Moldova.

Expo EnergiE reprezintă un eveniment adresat pietei energiei și industriei de petrol și gaze, constituindu-se într-o platformă de interacțiune pentru specialiștii din domeniu și având ca scop principal promovarea potențialului local în vederea atragerii de investitori.

Evenimentul reuneste cei mai importanți jucători de pe piață, care expun produse si tehnologii de ultima ora, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii sau de a negocia direct cu furnizorii. ExpoEnergiE se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de energie conventionala, energie regenerabila, tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55