• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Joi, 08 Octombrie 2015 15:38

SIGUREC, aplicația care permite preluarea deșeurilor de acasă - VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O aplicație pentru smartphone și tabletă, disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android, a fost lansată pentru a-i ajuta pe cei care vor să trimită deșeurile la reciclare.

Aplicația SIGUREC (http://www.sigurec.ro/ro/aplicatia-sigurec) permite accesul la serviciul de colectare din fața casei, SIGUREC MOBIL, utilizatorii acesteia fiind recompensați pe loc cu vouchere de reduceri la cumpărături.

Totodată, aplicația oferă posibilitatea înregistrării și monitorizării performanțelor de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare SIGUREC, calcularea cantității de CO2 salvată prin sortarea și trimiterea deșeurilor spre reciclare și înscrierea la concursuri cu premii, în fucție de performanțele de colectare.

SIGUREC, un acronim al expresiei “sigur reciclare” este un proiect al grupului de reciclare Green Group, care a luat naștere în 2013, prin lansarea primei stații automatizate SIGUREC de preluare a reciclabilelor. La momentul de față, SIGUREC este cea mai modernă soluție de colectare pentru materiale reciclabile, prezentă în parcările sau în incinta supermarketurilor, în peste 30 de orașe din România.

Soluțiile SIGUREC sunt automatizate și au la bază un software inteligent care identifică deșeurile, le înregistrează și, în felul acesta, se asigură trasabilitatea materialelor de la cetățeni către fabricile de reciclare. Totodată, oferă recompense sub forma voucherelor de reducere la cumpărături, în funcție de tipurile de deșeuri și de cantitățile acestora.

Odată cu aplicația SIGUREC și serviciul SIGUREC MOBIL de preluare a deșeurilor din fața casei, Green Group lansează și cel mai interactiv concurs de reciclare, în perioada 07 octombrie 2015- 31 martie 2016. Astfel, cei care aleg să trimită deșeurile în fabricile de reciclare prin sistemele inteligente SIGUREC, primesc vouchere ce includ un cod QR și un cod numeric unic. Prin scanarea codului QR prin aplicația SIGUREC, sau prin introducerea numărului unic pe site-ul www.sigurec.ro, utilizatorii acumulează puncte cu care se pot înscrie la concursurile active. În funcție de punctele acumulate, la finalul campaniei se extrag 2000 de seturi de sacoșe pentru colectarea deșeurilor, 15 biciclete Pegas, 3 tablete iPad mini, 2 trotinete electrice E-twow, 2 telefoane iPhone 6 și marele premiu, o mașină Toyota Yaris Hybrid.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: