• Ned 2020 Web
Miercuri, 09 Septembrie 2015 14:07

Barack Obama și Bear Grylls au mâncat resturi de somon lăsate de un urs - VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele american Barack Obama a avut parte de o experiență inedită în Alaska alături de expertul în supraviețuire Bear Grylls, informează Today News.

Obama a vizitat Alaska timp de trei zile, pentru a observa și evidenția impactul pe care schimbările climatice le au asupra mediului. În timpul călătoriei, președintele SUA a fost însoțit de Bear Grylls, celebru pentru excursiile sale în medii sălbatice și pentru hrana pe care o consumă.

Barack Obama a mâncat somon pe jumătate consumat de un urs. Bear Grylls i-a explicat președintelui că urșii consumă cele mai hrănitoare părți ale peștilor - icrele, pielea, creierul - apoi îi abandonează.

”Am văzut unele dintre lucrurile pe care Bear le mănâncă și pentru mine va trebui să fie ceva care nu mai are ochi și picioare. Nu vreau să recunosc prea ușor ce mănânc”, a spus Obama înainte de masa inedită.

Președintele SUA a spus despre hrană că a fost ”gustoasă”, iar despre Bear Grylls că este un bucătar mediocru. ”Nu cred că era necesar să-mi spună că peștele a fost pe jumătate mâncat de un urs. Putea să omită asta”, a mai declarat Obama.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: