• Ned 2020 Web
Miercuri, 09 Septembrie 2015 10:26

Prințul William, discurs în China despre natură și vânătoarea ilegală de specii protejate

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prințul William va susține la televiziunea chineză un discurs despre natură și despre vânătoarea ilegală a animalelor sălbatice, informează revista People.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, ”vrea să explice cum oamenii pot lucra împreună pentru a salva unele dintre cele mai amenințate animale, înainte ca acestea să dispară pentru totdeauna”, a declarat un purtător de cuvânt al Casei Regale britanice.

Conform purtătorului de cuvânt, William consideră această problemă un test important pentru capacitatea generației sale de a rezolva provocările globale care vor apărea în următorii zeci de ani.

Discursul prințului va fi înregistrat în limba engleză, se va intitula ”Let's Talk” (n.r. ”Să stăm de vorbă”) și va fi difuzat în aceeași perioadă cu vizita președintelui chinez Xi Jinping și a soției sale în Marea Britanie.

Prințul William a vizitat China în luna martie și a făcut apel la președintele chinez cu privire la protecția vieții sălbatice și la vânătoarea ilegală de animale protejate.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: