• 1
  • 2
  • 3
Miercuri, 02 Septembrie 2015 09:55

10 călătorii pe care fiecare om ar trebui să le facă - VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

TripAdvisor a realizat un top de 10 călătorii de vis pe care fiecare om ar trebui să le facă, pe baza voturilor date de utilizatorii site-ului, informează CNN.

10. Calea ferată Trans-Siberiană - traversează Rusia pe o distanță de 9.300 de kilometri, făcând legătura între Moscova și Vladivostok. Fără oprire, întreaga călătorie durează 7 zile.

9. Antarctica - orice aventurier va spune că ”trebuie să ajungă” în cel mai rece loc de pe Pământ. În 2016 se vor împlini 50 de ani de turism comercial în Antarctica.

8. Route 66 - cea mai cunoscută autostradă din lume a fost inaugurată în 1926 și traversează 8 state: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona și California. În prezent, aproximativ 3.200 de kilometri (85% din lungimea autostrăzii) pot fi parcurși.

7. Safari pentru fotografierea ”celor 5 magnifici” - Parcul Național Kruger din Africa de Sud oferă doritorilor posibilitatea de a fotografia lei, leoparzi, elefanți, bivoli și rinoceri, dar și peste 500 de specii de păsări, 100 de reptile și 150 de mamifere.

6. Coasta Amalfi din Italia - drumul de 50 de kilometri este considerat unul dintre cele mai frumoase din lume și a fost adăugat pe lista UNESCO World Heritage în 1997.

5. Insulele Galapagos - o experiență inedită aici este o expediție de 10 zile în care pasagerii sunt invitați să descopere viața sălbatică de sub și de la suprafața apei.

4. Drumul Inca până la Machu Picchu - poate fi parcurs pe mai multe rute, care durează de la două la șapte zile. Cel mai popular este un traseu de 43 de kilometri pe teren accidentat care poate fi parcurs în patru zile.

3. Apusul soarelui în Santorini - Apusul Soarelui pe celebra insulă cu case albe și acoperișuri albaste este considerat unul dintre cele mai frumoase din lume.

2. Bungalouri aflate deasupra apei - cele mai cunoscute se află în Bora Bora, în complexul Four Seasons, unde 100 de bungalouri sunt înconjurate de apele turcoaz ale unei lagune.

1. Luminile Nordului - reprezintă cel mai frumos spectacol de lumini. Provocate de coliziunea dintre particulele gazoase din atmosferele Soarelui și a Pământului, Luminile Nordului apar în lunile de iarnă în Canada, Finlanda, Alaska, Groenlanda, Norvegia, Suedia și Islanda.

Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2015 10:12

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: