• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Vineri, 21 August 2015 10:27

Momentul în care un avion este lovit de fulger - VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un avion al companiei Delta Airlines a fost lovit de fulger, iar momentul a fost surprins de pasagerul unui alt avion care se afla pe pistă, informează CNN.

Mai multe avioane așteptau să decoleze de pe o pistă a Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson Allanta, unul dintre cele mai aglomerate din lume.

Imaginile suprinse de un amator arată ploaia torențială și momentul în care avionul a fost lovit de descărcarea electrică.

Purtătorul de cuvânt al companiei Delta, Morgan Durrant, a confirmat că avionul Boeing 737-900R a fost lovit de fulger marți. Aeronava avea la bord 111 pasageri și 6 membri ai echipajului în momentul incidentului. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

”Designul avioanelor permite redirecționarea fulgerelor. Structura fuselajului și izolația funcționează ca un conductor și redirecționează fulgerul în pământ prin trenul de aterizare”, a declarat Durrant.

Avionul a decolat cu o întârziere de aproape două ore, însă a ajuns la destinație cu doar 20 de minute mai târziu de ora programată.

Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 10:31

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: