• Ned 2020 Web
Marți, 04 August 2015 10:33

Drumul către Cercul Polar - Jurnal de călătorie: traseul București-Nyborg

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Câțiva membri ai echipei revistei InfoMediu Europa au pornit spre Cercul Polar, în căutarea ”Soarelui de la miezul nopții”. Călătoria de aproximativ 20 de zile va fi consemnată într-un ”jurnal” cu ajutorul căruia sperăm să vă putem oferi detalii inedite și interesante de pe drum și din locurile pe care le vedem.

Primele zile ale călătoriei au fost petrecute pe traseul București-Nyborg (Danemarca). Drumul de aproximativ 2.500 de kilometri a fost parcurs în două zile, toate întârzierile de pe parcurs fiind recuperate în Germania, datorită lipsei restricțiilor de viteză pe autostradă.

Un punct de oprire a fost Bratislava, capitala Slovaciei, un oraș curat, cu multe spații verzi și cel mai ieftin carburant cumpărat până în prezent pe traseu.

Peisajele pe lângă care trecem sunt variate, însă diferențe notabile între România și alte țări au ieșit în evidență pe parcursul drumului: dacă în România și Ungaria găseam terenuri agricole necultivate, în Germania și Danemarca fiecare petic de teren este foarte bine valorificat. Până și pomii de la marginea ogorului sunt aliniați la distanțe regulate.

Vom reveni cu alte detalii despre călătoria noastră.

Ultima modificare Marți, 04 August 2015 10:37

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: