• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 01 Iulie 2015 18:35

Misterioasa broască țestoasă aligator, apărut în Rusia, departe de habitatul său american/VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)


O broască țestoasă aligator (Macrochelys temminckii) a apărut, misterios, pe malul fluviului Amur, în Rusia, departe de habitatul său american, spre uimirea celor care au văzut-o, potrivit The Daily Mail și ABC.


Fotografia misterioasei creaturi a fost postată pe rețelele de socializare de Anastasia Steshina, care a comentat că exemplarul respectiv i-a amintit de un "dinozaur".
Carapacea sa nu este netedă, ci prezintă mai multe "creste", iar capul, gâtul și coada sunt foarte mari. Este una dintre cele mai mari broaște țestoase de apă dulce de pe planetă.

VEZI FOTO SI VIDEO

Este un mister de ce s-a îndepărtat atât de mult de casă, apărând în fluviul Amur, când habitatul său sunt apele din sud-estul Americii. Se crede că ar fi putut scăpa de la vreo crescătorie din China situată la frontiera cu Rusia, potrivit ziarului britanic.
Tânăra a dat asigurări că animalul a fost "invitat să intre din nou în apă". Potrivit pescarilor locali, aceste reptile nu trăiesc singure și, prin urmare, "mai sunt și alte broaște țestoase aligator prin zonă", a relatat Anastasia Steshina.

Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2015 18:56

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: