• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Luni, 15 Iunie 2015 11:45

"Jurassic World" a depăşit pragul încasărilor de 500 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii /VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)


Lungmetrajul "Jurassic World", filmul care artă că natura nu poate fi conrolată de om, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 204,6 milioane de dolari, şi ocupă locul al doilea în topul filmelor cu cel mai bun debut în cinematografe din toate timpurile pe piaţa nord-americană, precizează site-ul allocine.fr.


Filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american rămâne "Răzbunătorii/ The Avengers", din 2012, care a obţinut în primul său weekend de proiecţii încasări de 207,4 milioane de dolari.
"Jurassic World", o nouă poveste din această franciză cu dinozauri fioroşi, a stabilit însă un nou record mondial, devenind primul film care depăşeşte pragul încasărilor de 500 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii. Cu 511,8 milioane de dolari obţinuţi de vineri până duminică pe plan mondial - din care 100 de milioane de dolari în China -, potrivit cifrelor publicate duminică de site-ul boxofficemojo.com, noul opus din această serie de filme create de Steven Spielberg a depăşit cu mult precedentul record, stabilit în 2011 de ultimul film din seria "Harry Potter", care obţinuse încasări de 483 milioane de dolari în weekendul său de debut.

VEZI IMAGINI

"Jurassic World" îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard şi este regizat de cineastul Colin Trevorrow. Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional, informează site-ul cinemagia.ro. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 11:52

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: