• Ned 2020 Web
Marți, 09 Iunie 2015 17:09

Manifestări în Belgia care au ca temă alimentația biologică, în cadrul Săptămânii de promovare a agriculturii bio

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numeroase manifestări având în centru alimentația biologică sunt organizate săptămâna aceasta în toată Belgia, în cadrul Săptămânii de promovare a agriculturii bio, informează lalibre.be.

Sectorul cunoaște o puternică creștere din anul 2005 în această țară, unde fiecare al zecelea agricultor cultivă produse bio. Acum, la cea de-a 11-a ediție a evenimentului, producătorii, procesatorii, comercianții cu amănuntul, comunitățile și asociațiile îi invită pe adepții acestei alimentații să descopere cele mai ascunse secrete ale agriculturii biologice.
Aproape o sută de reprezentanți ai sectorului se mobilizează pentru a oferi propria definiție a alimentației bio și pentru a convinge cât mai multe persoane să-și schimbe obiceiurile alimentare.
Alături de spectacole de divertisment, oaspeții vor fi răsfățați între 6 și 15 iunie cu un program variat și bogat, constând în vizite cu ghid, cursuri de gătit, degustări de produse locale, dezbateri tematice, concursuri și porți deschise la companiile producătoare.

Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 17:12

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: