• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 03 Iunie 2015 11:41

Serialul SINGURI, conceput sub forma unui test suprem de supravieţuire a omului în mijlocul naturii

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serialul documentar "Singuri", conceput sub forma unui test suprem de supravieţuire şi cu un premiu de 500.000 de dolari, va fi difuzat de televiziunea History la nivel mondial, inclusiv în România, în luna iunie.

History va difuza în premieră globală, în peste 200 de teritorii, în luna iunie, serialul documentar "Singuri", un experiment de supravieţuire şi un test al abilităţilor omului de a supravieţui.
În SUA, lansarea serialului "Singuri" va avea loc pe 18 iunie, iar în România va avea loc la doar trei zile distanţă, respectiv pe 21 iunie, la ora 23.00. Episoadele acestui serial vor fi difuzate la nivel naţional în fiecare zi de duminică, la 23.00.
În această emisiune, zece bărbaţi vor pleca în sălbăticie doar cu ce pot duce într-un mic rucsac. Vor fi singuri în mijlocul naturii, cu o singură misiune - să rămână în viaţă cât mai mult posibil. Vor vâna, îşi vor construi adăposturi şi se vor apăra de prădători. Protagoniştii se vor lupta cu izolarea extremă şi cu suferinţa psihică generată de acest salt în necunoscut şi îşi vor documenta chiar ei experienţa trăită, fără echipe de filmare şi fără producători. O sumă de 500.000 de dolari este pusă la bătaie pentru cel care rezistă cel mai mult.
Potrivit History, ceea ce diferenţiază acest serial de multe alte documentare de supravieţuire existente este "puritatea conceptului". Concurenţii nu au niciun contact cu producătorii, regizorii şi cameramanii History.

Aptitudini necesare supravieţuirii

Astfel, cei zece participanţi sunt şi cei care îşi documentează experienţa, în timp ce îşi folosesc abilităţile spre a rămâne în pustietate cât mai mult timp.
De asemenea, potrivit televiziunii History, provocarea realizării unei astfel de emisiuni a fost în primul rând alegerea celor zece candidaţi care să deţină aptitudinile necesare de supravieţuire un timp îndelungat cu ajutorul a doar zece unelte alese de ei. În al doilea rând, importantă a fost instruirea celor zece bărbaţi pentru a deveni proprii lor producători/ regizori/ cameramani, ceea ce înseamnă utilizarea echipamentelor foto, video, lumini şi sunet profesionale, pentru a surprinde cele mai importante momente din viaţa lor în sălbăticie. Episoadele rezultate nu au nicio naraţiune suplimentară în afară de cea a concurenţilor şi sunt presărate cu hărţi şi texte explicative pentru simpla orientare a telespectatorilor.
Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 98 de milioane de case din lume. În România, History este disponibilă în grilele principalilor operatori de telecomunicaţii din România, RCS&RDS, UPC şi Telekom, dar şi în grilele unor cablişti mai mici.
A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi British Sky Broadcasting (BSkyB), include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime & Investigation şi H2.

 

Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2015 11:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: