• Ned 2020 Web
Marți, 12 Mai 2015 10:34

Automobil propulsat cu energie solară, de vânzare pe internet/VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O mașină propulsată cu energie solară creată de un grup de studenți de la Universitatea Twente din Olanda a fost pusă în vânzare pe internet, iar oferta maximă primită la licitație până în prezent a fost de 317.000 de euro, transmite EFE, pe baza informațiilor apărute în presa locală de luni.

Automobilul numit '"21Connect" este de culoare roșu aprins, atinge o viteză de 140 de kilometri pe oră și are la bord doar 4.000 de kilometri. Echipa de tineri cercetători "Solar Team Twente" care l-a realizat l-a folosit în 2011 la competiția World Solar Challenge, potrivit portalului 'DutchNews'.
Acest vehicul este rezultatul unei activități laborioase de mai mulți ani, toate componentele sale fiind proiectate și asamblate manual și realizate din materiale înglobând tehnologii de vârf, precizează pagina de internet http://www.solarteam.nl, evidențiind caracterul de unicat absolut al mașinii.

 VEZI IMAGINI

"Solar Team Twente" își propune să vândă prototipul unui dezvoltator, care să asigure "locul care i se cuvine" mașinii ''21Connect", și intenționează să folosească fondurile strânse la licitație pentru a construi un nou vehicul și pentru a participa la ediția din 2015 a Bridgestone World Solar Challenge, care începe la 18 octombrie în Australia.

 

Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 10:49

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: