• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Marți, 24 Februarie 2015 20:40

Iluminatul modern - soluția pentru creșterea eficienței energetice

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iluminatul eficient, una dintre cele mai importante soluții în ceea ce privește implementarea de măsuri de creștere a eficienței energetice - o parte integrantă a următoarei etape în strategia energetică a României, va reprezenta punctul central al dezbaterilor din cadrul Lighting Industry Forum 2015, organizat de către GOVNET Conferences Joi, 5 Martie 2015 la Hotel InterContinental din București.

România și-a asumat deja respectarea normelor europene în domeniu prin adoptarea legii 121/2014 care transpune în legislația românească Directiva UE 27/2012 a Parlamentului European. În acest context, proiectele de eficientizare energetică din punctul de vedere al iluminatului reprezintă o soluție nu doar pentru conformarea cu cerințele comunitare, ci și pentru eficientizarea costurilor, fie că este vorba despre iluminatul public, instituții sau companii din sfera privată.

Astfel, temele principale ce vor fi abordate în cadrul Lighting Industry Forum 2015 vizează atât strategiile și politicile referitoare la introducerea soluțiilor de iluminat modern în România, cât și efectul implementării de proiecte de iluminat inteligent prin prisma sustenabilității și creșterii eficienței energetice.

Participanţii la eveniment vor fi reprezentanţii la nivel decizional din cadrul autorităţilor naţionale şi locale, furnizori de servicii şi tehnologie, asociaţii profesionale, companii de facility management, parcuri logistice, clădiri de birouri, companii mari consumatoare de energie, finanţatori, consultanţi etc.

Partenerii Romanian Lighting Industry Forum 2015 sunt: Amiras, Luxten, Philips, Recolamp, Energobit Schreder Lighting, Steinel s.a.

Pentru mai multe informații despre agenda evenimentului, accesați: http://govnet.ro/Romanian-Lighting-Industry-Forum-2015

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informații concentrate pe realitatea economico-politică și pe climatul de afaceri ale României și totodată, organizator de evenimente, prin
GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este de a deveni o sursă reală de informații și analize specifice din zona de business pentru cei interesați să investească în țara noastră, cautand să promoveze parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizează evenimente de înalt nivel și conferințe de afaceri.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: