• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Duminică, 01 Februarie 2015 21:01

Au inceput inscrierile pentru Crosul Padurii

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Frigul de afară te face să visezi la primăvară? Avem o veste bună pentru tine: Pădurea Copiilor pune la cale ediția cu numărul VII a Crosului Pădurii – powered by Telekom și a DESCHIS înscrierile!
Crosul Pădurii revine mai bogat și… mai vesel! Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului. Te poți înscrie la una dintre cele 3 curse pentru adulți: de 5, 10 sau 15 km, iar pentru copiii mici și mari am păstrat cursele clasice de 500 m (4-7 ani) și 1000m (8-13 ani). Fie că ești la început sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii susții viața activă și sănătoasă și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectul Pădurea Copiilor. Profită de taxele preferențiale și înscrie-te chiar de acum AICI!
Până la sfârșitul lui martie pregătim pentru tine mai multe antrenamente şi alte surprize. Mai multe detalii găseşti pe site-ul Crosul Pădurii. Vom fi și mai activi pe Facebook, așa că vizitează-ne pentru noutăți!
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: