• 1
  • 2
  • 3
Duminică, 01 Iunie 2014 22:28

Ivan Patzaichin recomandă: ROWMANIA, primii trei ani

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul acesta ne-am luat răgazul de a ne da seama care sunt rezultatele noastre din ultimii trei ani. Am constatat cu uimire și plăcere că am realizat peste 100 de proiecte, am organizat evenimente în câteva zeci de orașe din România, iar activitățile noastre au fost găzduite în orașe europene precum Londra, Viena Budapesta, Bratislasva, Ulm sau Berlin. În luna martie 2014 am lansat primul Raport de activitate al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23. Sunt mândru că am strâns în jurul proiectelor noastre profesioniști din cele mai variate domenii, parteneri și sponsori care au în crezut în valoarea inițiativelor noastre. În acest sens, ROWMANIA a devenit mai mult decât o mișcare pentru ecoturism. Este poate cea mai diversă platformă de resurse umane și expertiză din țară, în care numitorul comun este entuziasmul autentic al oamenilor de a colabora pentru cunoașterea și promovarea României.

ROWMANIA a pornit de la dorința mea de a-i face pe români să redescopere valoarea apelor și să învețe să se bucure de ele. Mai mult decât atât, cred că dacă ne propunem să ne reconectăm la natură avem o șansă reală să devenim, ca țară, principala destinație de ecoturism a Europei. Este modul meu de a vedea România - o țară cu caracter, cu mari rezerve de bun simț și creativitate, unde oamenii au suficientă imaginație pentru a prețui și reinventa tradițiile și unde resursele naturale pot fi folosite cu înțelepciune, în beneficiul turiștilor și al localnicilor deopotrivă. Veți regăsi în toate proiectele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 pasiunea echipei noastre pentru lucrul bine făcut, dragostea de natură, mixul dintre tradiție și inovație, încrederea că în România se poate practica excelența. Experiența de sportiv m-a învățat că performanța are nevoie de foarte multe ingrediente: motivație, voință, răbdare, dar, mai ales, are nevoie de încrederea celor din jur și de munca de echipă.

Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

La 27 aprilie 2011 am demarat o aventură cu bătaie lungă, ROWMANIA. Eu și echipa mea ne-am propus atunci să promovăm vâslitul în aer liber, turismul lent făcut cu respect pentru oameni și natură și să înțelegem mai bine Delta Dunării.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: