• 1
  • 2
  • 3
Luni, 19 Mai 2014 22:30

Sport Quest- Team Work: Înscrierile continuă! Haide și tu!

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizat de Asociația Team Work cu sprijinul Alpha Bank, evenimentul îşi propune să reunească un număr de aproximativ 100 de participanţi, ce vor porni într-o aventură care va combina spiritul de echipă cu mişcarea în aer liber.

Proiectul este la prima ediţie dintr-o serie de 3 ediţii anuale (mai, octombrie şi noiembrie) şi își propune să reunească un număr de peste 300 de participanţi pe parcursul anului 2014.

Primul eveniment „Sport Quest” se va desfășura sâmbătă, 24 mai 2014 între orele 12:00 şi 14:00 în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, sub îndrumarea voluntarilor Team Work. Participarea se face pe bază de înscrieri, în perioada 5-23 mai 2014, pe blog-ul Team Work.

„Sport Quest” este un proiect axat pe promovarea mişcării în aer liber prin sporturi de echipă. Timp de 2 ore participanţii vor lucra alături de coechipieri, în competiţie cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive și a afla indiciul care îi va conduce la etapa următoare. Traseul pe care îl vor parcurge este alcătuit din 7 puncte. La fiecare punct participanţii vor fi întâmpinaţi de voluntarii Team Work şi vor efectua o serie de probe sportive în urma cărora vor primi indicii către punctele următoare. Câştigătoare va fi echipa care va ajunge prima la punctul de Finish, după ce a rezolvat corect toate probele. Concurenţii vor avea parte de multă distracţie, o porţie de mişcare în aer liber, dar şi de premii surpriză, ce constau în articole sportive.

La finalul concursului va avea loc festivitatea de premiere iar cele mai bune 3 echipe vor fi premiate pentru rapiditatea şi corectitudinea de care au dat dovadă în efectuarea probelor. După festivitatea de premiere, Asociaţia Team Work va organiza o tombolă unde cei mai norocoși vor câştiga articole sportive precum: palete pentru tenis de masă, darts (țintă cu arici) și discuri frisbee. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi blog-ul Team Work şi pagina de Facebook a Asociației.

Evenimentul „Sport Quest’’ ce urma să aibă loc în data de 17 mai 2014 în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti s-a amânat pentru data 24 mai 2014, din cauza prognozei meteorologice nefavorabile.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: