• 1
  • 2
  • 3
Vineri, 04 Aprilie 2014 08:28

Korodi vrea să importe un proiect european de instruire a elevilor privind protecţia mediului

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Attila Korodi s-a întâlnit, joi, cu Marta Szigeti Bonifert, directorul executiv al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est (REC).

Întrevederea a avut ca scop prezentarea proiectelor desfăşurate de REC la nivel internţional, dar şi în România, impactul pozitiv adus de implementarea lor, precum şi a propunerilor de proiecte care să poată avea ca partener Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Astfel, un proiect de succes al REC, la nivel internaţional, este pachetul educaţional multimedia intitulat Green Pack, ce are ca scop instruirea copiilor cu vârste între 11 şi 15 ani, în aspecte privind protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă. Acest proiect include o varietate largă de materiale informative, precum un manual pentru profesori, o colecţie de filme educaţionale şi un CD-ROM interactiv cu informaţii vaste privind numeroase teme de mediu şi jocuri.

"Cunosc foarte bine acest proiect şi dorim ca, prin intermediul finanţării de la Fondul pentru Mediu, să îl putem implementa şi în România. Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice va susţine realizarea sa astfel încât să fie disponibil, la nivel naţional, în şcoli, şi să beneficieze de el un număr cât mai mare de elevi şi profesori. De asemenea, cu sprijinul nostru proiectul poate fi desfăşurat şi în Republica Moldova", a declarat ministrul Attila Korodi.

Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice vrea să aducă în România proiectul Green Pack, al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est (REC), ce are ca scop instruirea copiilor cu vârste între 11 şi 15 ani, privind protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: