• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Luni, 24 Februarie 2014 08:06

Struții, antilopele, cerbii și papagalii ce viețuiesc pe teritoriul reședinței prezidențiale a lui Ianukovici vor fi transferate la grădina zoologică

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

'Vom transfera animalele din 'Mejigorie' în grădina zoologică din Kiev. Din cauza stresului au murit deja patru bibilici. Facem totul pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple — am chemat veterinari, zoologi', a declarat primarul Kievului.

La ora actuală, reședința prezidențială 'Mejigorie', abandonată de Ianukovici și de pază, este deschisă pentru vizitatori. Mulți ucraineni au avut, sâmbătă, posibilitatea de a se plimba pe teritoriul fostei reședințe prezidențiale. Duminică, Rada Supremă a votat pentru restituirea 'Mejigorie' patrimoniului statului.

Potrivit mass-media ucrainene, pe teritoriul reședinței prezidențiale viețuiesc inclusiv asemenea animale rare precum struți nandu, struți africani, antilope kanna, papagali și cerbi nobili.

Animalele care viețuiesc pe teritoriul reședinței prezidențiale a lui Viktor Ianukovici, 'Mejigorie', situată lângă Kiev, vor fi consultate de veterinari, după care vor fi transferate la grădina zoologică din Kiev, a anunțat duminică șeful Administrației municipale, Vladimir Makeenko, informează RIA Novosti.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: