• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 19 Februarie 2014 08:55

Arta de a recicla - Uimitoarele insecte din metal

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Există o mulțime de obiecte de artă realizate din diverse produse reciclate, însă artistul francez Edouard Martinet iese în evidență cu stilul său unic, ușor de recunoscut și atenția pe care o acordă detaliilor. Cu ajutorul unor piese vechi de la vehicule sau diverse aparate uzate, acesta realizează insecte și alte mici creaturi care imită perfect realitatea.

Martinet colectează piese vechi pe care apoi le asamblează în insecte sau diverse animale. Eduard are nevoie de aproximativ o lună pentru a face o sculptură și adesea lucrează la două sau trei piese în același timp. A avut nevoie de doar patru săptămâni pentru a realiza prima sa sculptură și 17 ani pentru a o finaliza pe cea mai recentă! Asta deoarece este obsedat să găsească acele piese care se potrivesc și se îmbină perfect. Mai mult, el nu sudează piesele la fel cum fac mulți dintre artiștii care confecționează obiecte din materiale reciclate, ci le asamblează folosind doar șuruburi.

Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

Atunci când te uiți la aceste sculpturi perfect asamblate îți vine greu să crezi că materii prime din care sunt făcute au existat vreodată într-o altă formă. Cu toate acestea, fiecare cap, torace, picior, aripă și ochi de la aceste creaturi au fost odată o parte a unei mașini, biciclete sau diverse alte obiecte vechi.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: