• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Joi, 13 Februarie 2014 09:47

Marea Britanie anunță toleranță zero față de comerțul cu animale sălbatice

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ar fi o "tragedie" dacă aceste specii — tigri, elefanți, rinoceri, urangutani — ar dispărea "din cauza ignoranței și avidității omului", a declarat William Hague, cu ocazia unei recepții desfășurate la muzeul de istorie naturală din Londra, pe tema comerțului ilegal cu animale sălbatice.

"Trebuie să dăm dovadă de toleranță zero față de corupție și să arătăm angajamentul tuturor guvernelor de a nu avea nicio legătură comercială cu produse provenite de la specii aflate în pericol", a mai spus șeful diplomației britanice, în ajunul unei conferințe internaționale pe această temă.

Prințul William și-a exprimat la rândul său dorința ca reuniunea de joi să poată marca 'începutul sfârșitului acestui comerț odios'.

Într-un mesaj video difuzat duminică, prințul William și tatăl său, prințul Charles, coorganizator al conferinței împreună cu guvernul britanic, au lansat un apel pentru salvarea elefanților și a celorlalte specii amenințate.

Ministrul britanic al afacerilor externe, William Hague, a pledat miercuri pentru 'toleranță zero' față de flagelul comerțului ilegal cu animale, potrivit AFP.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55