• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Joi, 13 Februarie 2014 07:56

Vier Pfoten cere companiei Burberry să renunțe la blănuri

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Celebra marcă de lux Burberry din Marea Britanie are o lungă tradiție. Compania este faimoasă pentru carourile originale și pardesiurile elegante, este furnizor oficial al casei regale britanice și, pe lângă toate astea... folosește blană naturală! Mii de vulpi, enoți și nurci sfârșesc în colecțiile Burberry, pe post de gulere sau ca accesoriu pe căciuli și fulare.

Burberry își justifică decizia de a folosi blana argumentând că furnizorul principal - compania finlandeză Saga Fur - respectă standarde înalte de protecție a animalelor în fermele sale de creștere a animalelor pentru blană.

Totuși, noi dovezi demonstrează clar că animalele din fermele finlandeze furnizoare pentru Saga Furs o duc la fel de rău ca în oricare alte ferme din această industrie.

Animalele își petrec scurta viață închise în cuști mici, din sârmă, care rănesc lăbuțele, deasupra grămezilor de fecale care se adună sub cuști. Majoritatea animalelor suferă de obezitate morbidă și au ochii afectați de infecție. În ultima lor zi de viață sunt ucise prin electrocutare, sub ochii celorlalte tovarășe de suferință.

Nimic din acest lung șir de suferințe nu are legătură cu protecția animalelor.

Vier Pfoten a cerut companiei Burberry să nu mai ucidă animale în numele modei și să elimine blana naturală din colecțiile sale.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: