• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Marți, 28 Ianuarie 2014 08:34

Cum folosim alimentele din cămară pentru a ne face viața și mai ușoară

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Piper: Dacă vreţi că hainele pe care intenţionaţi să le spălaţi la maşină să-şi păstreze culoarea, adăugaţi o linguriţă de piper. Culorile nu vor ieşi şi evitaţi astfel ca unele rufe să-şi împrumute culoarea altora.

Zahăr: Dacă nu vreţi să cheltuiţi bani pe tabletele antițânțari, puteţi face acasă un amestec la fel de eficient. Aveţi nevoie de două ceşti de lapte, puţin peste 100 de grame de zahăr şi circa 50 de grame de piper. Fierbeţi acest amestec timp de 10 minute, amestecând ocazional. Puneţi mixtură în boluri şi aşezaţi-le strategic în casă sau chiar pe lângă casă. Acestea vor atrage nu doar ţânţarii, ci şi alte insecte deranjante.

Sare: Petele de grăsime sunt într-adevăr o pacoste, dar pot fi îndepărtate, înainte de a spăla rufele, dacă se presară generos sare peste pată. Apoi, pot fi spălate în mod normal.

Cartofi: Dacă aţi avut o noapte grea şi aţi cam exagerat cu alcoolul, iar ochii va trădează activităţile nocturne, aplicaţi peste ei câte o felie subţire de cartof şi aşteptaţi timp de cinci minute. Clătiţi apoi cu apă rece, aplicaţi o cremă hidratantă şi abia apoi machiaţi-vă, dacă simţiţi că mai e cazul. În afară de machiaj, restul e valabil şi pentru bărbaţi.

Portocale
: Dacă sunteţi în natură şi, întâmplător, aveţi portocale la voi, puteţi uita de grija hârtiei pentru aprins focul. Cojiţi-le, lăsaţi cojile să se usuce şi folosiţi-le pentru aprinderea focului, deoarece conţin uleiuri inflamabile care ard pentru multă vreme. Mirosul proaspăt e din partea casei!

Ulei de măsline: Dacă aveţi senzaţia că produsul potrivit pentru piele pur şi simplu nu există, încercaţi să combinaţi 4 linguriţe de ulei de măsline cu 3 linguriţe de sare. Pasta creată se aşază pe faţă, timp de 2 minute şi se îndepărtează apoi cu apă călduţă. Folosiţi această mixtură în fiecare zi, timp de o săptămână, după care răriţi aplicarea acestui tratament, reducând zilele de înfrumuseţare la 3 pe săptămână. Rezultatele vor fi vizibile.


Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

Remediile există în natură și ne sunt la îndemână. În cămară sau în frigider. Există multe alimente care pot avea cele mai neobișnuite întrebuințări.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: