• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Luni, 27 Ianuarie 2014 11:37

Până unde ai merge de dragul modei?

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Taxidermia întâlnește moda haute couture în creațiile designerului Beth Beverly. Dacă pentru unii pare a fi cu siguranță o combinație macabră, pentru creatoarea de modă din Pennsylvania este o reușită. Pasiunea ei pentru animale moarte - căci Beth este de profesie taxidermist - i-a declanșat niște idei mai aparte pe care le-a și pus în aplicare, creându-și propriul brand, Diamond Tooth Taxidermy. “Taxidermia are o lungă istorie în modul comercial de conservare a unui animal mort. Eu vreau doar să îmfrumusețez ideea de a purta așa ceva în public” mărturisește, hâtru, creatoarea. Conform designerului, mesajul ei este unul pacifist. “Am mare respect pentru bietele creaturi, iar pentru operele mele folosesc doar acele taxiderme care au murit de inaniție sau care au expirat natural”. Beth este o woman-show – începând cu jupuirea și tăbăcirea animalului până la promovarea și vânzarea publică.

Pantofii decorați cu animale moarte

Iris Schieferstein, o nemțoaică în vârstă de 45 de ani din Berlin, și-a propus să revoluționeze și ea lumea modei. Cum este pasionată de pantofi, dar și de taxidermie, Iris s-a apucat să creeze încălțări care să combine cele două mari plăceri ale sale.

Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

Se pare că răspunsul la această întrebare este dus la extrem de unii creatori de modă, care au folosit animale moarte pentru a da naștere la ținute și accesorii extravagante! În orice caz, PETA cu siguranță nu ar fi de acord!
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: