• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 20:00

EcoStar, "aspiratorul" Dunării

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Achiziția celor de la Administrația Porturilor Fluviale Giurgiu a fost făcută din fonduri europene, mai precis în cadrul unui proiect numit „Sistem de prelucrare reziduuri de nave și intervenție în caz de poluare pe sectorul Dunării, administrat de Compania Națională a Administrației Porturilor Fluviale Giurgiu”.

EcoStar este prima dintre cele patru nave specializate în activităţi de ecologizare, construite la Giurgiu. Acestea vor acţiona pentru protecţia mediului pe Dunăre în patru porturi strategice Cernavodă, Giurgiu, Drobeta-Turnu Severin şi Călăraşi. Ecostar va deservi zona fluviului de la Bechet până la Baziaș.

Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

 Faceți cunoștință cu EcoStar, ultima dotare a autorităților portuare Drobeta-Turnu Severin. Nava, în valoare de peste un milion de euro, este una multifuncțională și dispune de cel mai nou sistem de colectare a deșeurilor chimice, fiind folosită pentru a curăța reziduuri provenite de la navele care tranzitează Dunărea.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: