Imprimă această pagină
Duminică, 19 Ianuarie 2014 09:55

Wetex 2014 ia amploare și ajunge una dintre cele mai specializate și performante expoziții din lume

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Perioada în care Wetex 2014 se va desfășura va coincide cu Summitul Mondial de Economie Verde care va avea loc tot în Dubai.

Până la această oră, șapte sponsori strategici, cinci sponsori de tip platinum și 13 sponsori la categoria aur au confirmat participarea la eveniment. Ediția din 2014 va avea cea mai mare amploare de până acum. Într-un spațiu de peste 47.230 de metri pătrați, în nouă hale ale Centrului Internațional de Convenții și Expoziții, evenimentul Wetex 2014 cunoaște o creștere de 23% față de ediția din 2013, se arată pe site-ul oficial al Wetex.

Această expoziție va pune accentul, în cele trei zile de desfășurare, pe teme importante corelate cu evoluția rapidă și provocările din domenii precum electricitatea, apa, mediul, petrolul și gazul. Prin acest eveniment se dorește identificarea celor mai bune soluții și practici în domeniul provocărilor de mediu.

De asemenea, Wetex se concentrează pe o varietate de activități asociate cu tot ceea ce înseamnă consum de apă, de energie, de conservare a mediului, managementul deșeurilor, clădirile verzi, precum și soluții pentru efectul de seră și reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Mai mult, Wetex reprezintă o platformă ideală de afaceri și se concentrează pe noile tehnologii în domeniul energiei, apei și mediului. Este de fapt un loc de întâlnire a experților specializați și a investitorilor, a celor care sunt factori de decizie dar și a consumatorilor din sectoarele private și publice.

Revista de Mediu şi Ecologie Infomediu Europa, în calitate de partener al Autorităţii pentru Electricitate şi Apă din Dubai, are în acest an onoarea de a organiza participarea la WETEX 2014 a autorităţilor de mediu si energie, precum şi a agenţilor economici din România.

Organizatorii Wetex 2014, eveniment de expoziție care va avea loc în Dubai, în perioada 14-16 aprilie, au anunțat că evenimentul a luat o amploare și mai mare față de anul trecut în ceea ce privește participarea elitelor specializate în energie, mediu, petrol sau gaz.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46