• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Vineri, 03 Ianuarie 2014 23:07

Invertoarele solare care scad costul energiei

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concepția SMA Smart Home și invertorul complet nou cu baterie integrată, Sunny Boy Smart Energy, a câștigat premiu după premiu. În mai, societatea SMA a câștigat premiul Smart Energy Award 2013, iar în iunie a răzbit cu invertorul Sunny Boy Smart Energy care a câștigat premiul Intersolar Award pentru cel mai bun exponat la târgul internațional Intersolar în categoria Fotovoltaica.

„Sistemele pentru managementul inteligent al fluxurilor de energie în gospodărie sunt o condiție importantă pentru trecerea la noua concepție energetică bazată pe surse regenerabile. Soluția SMA Smart Home, în mod ideal în combinație cu invertorul Sunny Boy Smart Energy, reprezintă un sistem complex al managementului energiei care, reduce în mod atestabil, cheltuielile pentru energie în cadrul gospodăriei, și aceasta, în primul rând, grație maximizării consumului propriu de energie solară produsă. Obținerea unor astfel de premii este pentru noi o încurajare pentru continuarea cercetării și dezvoltării acestor tehnologii“, explică Tom Rudolph, șeful unității Solution Unit Energyâ Management din cadrul societății SMA Grație concepției SMA Smart Home, gospodăriile pot nu numai să reducă dependența lor proprie față de energiile din sursele convenționale, al căror preț crește continuu, ci, în plus, în acest mod, ele pot descărca rețeaua publică de distribuție, deoarece curentul propriu produs este consumat direct la locul de producere. Pe de o parte, SMA Smart Home se compune din unitatea de comandă Sunny Home Manager, care programează producția și consumul energiei în casă pe baza prognozei meteo și a consumului obișnuit de energie al consumatoarelor casnice și, pe de altă parte, din sistemul de acumulatoare flexibile cu care pot fi echipate suplimentar și centralele electrice FV existente.

Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

Societatea SMA confirmă poziția sa de lider tehnologic și, în acest an, a lansat pe piață o soluție complexă pentru managementul inteligent al fluxurilor de energie în casă și mărirea consumului propriu de energie produsă în sistemul FV.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: