• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Vineri, 03 Ianuarie 2014 13:24

Târgul Wetex 2014, o oportunitate unica pentru autorităţile de mediu si energie, precum şi pentru agenții economici din România - FOTOGALERIE

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a va face o idee despre acest eveniment de amploare care va avea loc in aceasta primavara va invitam sa vizualizati o serie de fotografii de la editia din 2013, editie care s-a incheiat cu rezultate exceptionale pentru participanti.

Organizatorul propune un spaţiu de minimum 200 mp pentru realizarea de standuri de prezentare si protocol.

Târgul WETEX 2014 va avea loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite (EAU), în perioada 14-16 Aprilie 2014 şi este organizat înca din anul 1999 sub patronajul Alteţei Sale, Şeicul Hamdan Bin Rashid Al Maktoum, Conducătorul Adjunct din Dubai, Ministerul de Finanţe din EAU si Preşedintele Autorităţii pentru Electricitate şi Apă din Dubai.

În cadrul târgului va avea loc primul Summit Mondial pentru Economie Verde. Acest eveniment de profil este în conformitate cu inițiativa “Economia Verde pentru Dezvoltare Durabilă”, anunţată anul trecut de către Alteţa Sa, Şeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, VicePreşedinte şi Prim Ministru al Emiratelor Arabe Unite şi Conducător Adjunct în Dubai, strategie naţională ce îşi propune să facă din EAU una din ţările lider în lume în domeniul economiei verzi, şi un centru global pentru exportul și re-exportul de tehnologii şi produse ecologice.

Descarca Formularul de inscriere
Descarca Pachetele de parteneriat
Descarca brosura evenimentului
Descarca schema spatiului

 

Revista de Mediu şi Ecologie Infomediu Europa, în calitate de partener al Autorităţii pentru Electricitate şi Apă din Dubai, are în acest an onoarea de a organiza participarea la WETEX 2014 a autorităţilor de mediu si energie, precum şi a agenţilor economici din România.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: