• 1
  • 2
  • 3
Vineri, 03 Ianuarie 2014 12:53

Produsele bio românești, pe masa francezilor

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică – “BIO România” militează pentru dezvoltarea durabilă a agriculturii şi a spaţiului rural românesc, pentru educarea, informarea şi conştientizarea consumatorilor asupra beneficiilor agriculturii ecologice, atât pentru mediu, cât şi pentru sănătatea omului. La evenimentul din cadrul târgului, ambasadorul Franţei Phillippe Gustin şi domnul Marion Dominique (secretar general în cadrul édération Nationale d'Agriculture Biologique – FNAB din Franţa) au primit câte o diplomă din partea asociaţiei Bio-România pentru colaborarea în domeniul agriculturii biologice. De asemenea, Bio România şi FNAB au semnat o declaraţie de intenţie privind agricultura ecologică, iar Franţa a fost invitată oficial pentru a reprezenta „ţara anului” la salonul Eco Agricultura din cadrul Indagra 2014.

Ambasadorul Franței susține agricultura bio

„Salonul Eco Agricultura a crescut de la an la an și dorim să intrăm și noi în rândul târgurilor de prestigiu, după modelul Biofach, unde România a fost țara anului în februarie anul acesta. Credem că România poate să invite o țară cu tradiție, o țară de forță în agricultura ecologică, să-i fie partener, iar acceptul ambasadorului Philippe Gustin, un prieten al asociației noastre, va face ca Salonul de anul viitor să fie un succes”, a spus Avraham Marian Cioceanu, Preşedinte Bio România.

Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

Asociaţia Bio-România, alături de Ambasadorul Franţei la Bucureşti şi reprezentanţi ai MADR, a prezentat, în cadrul târgului Indagra 2013 din Bucureşti, un parteneriat cu agricultorii bio din Franța şi cu grupul Carrefour România, prin care produsele bio româneşti au ajuns în toate hypermarketurile din ţară ale retailer-ului francez. Există șanse mari ca produsele bio românești să fie și pe mesele francezilor.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: