• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 01 Ianuarie 2014 17:09

Cât te costă iertarea pentru poluare?

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acesta este recunoscut pe plan internaţional ca fiind un reper de calitate şi rigoare, atât p e pieţele voluntare de carbon, cât şi pentru cele obligatorii. Ca prim pas al proiectului, un calculator al amprentei de carbon pentru companii şi persoane fizice a fost implementat pe website-ul MaiMultVerde, oferind celor interesaţi posibilitatea neutralizării propriei amprente de carbon prin achiziţionarea certificatelor de carbon. În contextul dezbaterilor despre schimbările climatice, a importanţei reducerii amprentei de carbon şi a cantităţilor de gaze cu efect de seră care ajung în atmosferă, cele două instrumente pot ajuta publicul larg şi companiile să îşi calculeze impactul pe care îl au activităţile lor zilnice, să îl compenseze prin achiziţionarea certificatelor de carbon şi să dezvolte obiceiuri şi să implementeze strategii - în cazul companiilor, pentru a-l reduce în viitor.

 Cititi articolul integral in Revista Infomediu Europa pe care o puteti cumpara de la reprezentantele Inmedio si Relay. De asemenea, daca doriti, va puteti abona la revista aici.

Asociaţia ”MaiMultVerde” şi ”Carbon Solutions Global” au lansat primul parteneriat strategic pe piaţa voluntară de carbon din România şi împreună vor demara primul proiect de emitere de certificate de carbon pentru această piaţă. Certificatele vor fi emise ca urmare a împăduririlor făcute de către MaiMultVerde, folosindu-se metodologia Gold Standard, care reprezintă un prestigios standard de certificare a proiectelor de reducere a emisiilor de carbon.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: