• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Miercuri, 18 Decembrie 2013 20:16

European Environment Agency a anunțat câștigătorii competiției Waste Smart: un român a luat premiul pentru cel mai bun video

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Când lucrurile nu mai sunt bune, când se strică, sunt de obicei aruncate fără ca cineva să se gândească la consecințe. De aceea, modul în care alegem să controlăm problema deșeurilor din Europa înseamnă, de cele mai multe ori, pierderea unor resurse prețioase. În timp ce în unele țări cultura reciclării devine încet încet o regulă, în altele nu există niciun fel de preocupare pentru așa ceva. Competiția Waste Smart i-a invitat pe participanții din mai multe țări să reflecteze asupra acestei probleme", se arată pe site-ul European Environment Agency.

După ce au fost alese 30 cele mai bune propuneri, un juriu format din experți europeni în comunicare au ales câte un câștigător din fiecare categorie. Au desemnat inclusiv "premiul pentru tineret" categorie în care au intrat toți concurenții cu vârste între 18-24 de ani.

Câștigătorii sunt:

Sebastian Loghin din România a câștigat premiul pentru cel mai bun video 


Stephen Mynhardt din Irlanda a câștigat premiul categoriei Desen.

Stipe Surać din Croatia a câștigat premiul "Fotografie".

Konstantinos Pappas din Grecia a câștigat premiul pentru Tineret.

La categoria "Favoritul Publicului" a câștigat Irene Sanfiel din Spania.

European Environment Agency a ales, din 200 de propuneri din 29 de țări, imaginile cele mai sugestive în ceea ce privește problema deșeurilor. Ca să participe la acest concurs, concurenții au trebuit să trimită o fotografie, un desen sau un video pe această temă. Un român a ieșit câștigător la categoria video.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: