• Ned 2020 Web
Miercuri, 23 Octombrie 2013 22:41

Familia contelui Kalnoky i-a dăruit prinţului George un câmp cu flori sălbatice din Covasna

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contele Kalnoky Tibor a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că o floare poate fi cel mai frumos cadou, dar familia sa a dorit ca aceasta să nu se ofilească, astfel că a decis să îi dăruiască prinţului George un mic câmp cu flori sălbatice.

El a spus că acest cadou a fost acceptat de familia regală britanică şi că este vorba de un câmp foarte mic, fiind un gest simbolic, cu ocazia botezului.

"Florile sălbatice sunt fragile, la fel ca bebeluşii. Acest cadou va proteja acea regiune şi va contribui la creşterea nivelului de conştientizare în rândul populaţiei în legătură cu faptul că florile rare pot fi într-adevăr protejate", a declarat contele Kalnoky, un ecologist declarat şi un bun prieten al prinţului Charles, citat de accesshollywood.com.

Potrivit unor surse locale, acest câmp se află în zona Valea Zălanului, unde prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi.

În ultimii ani, prinţul Charles a vizitat de mai multe ori judeţul Covasna, el fiind oaspetele contelui Kalnoky la conacul pe care acesta îl deţine în satul Micloşoara din Covasna.

Prinţul George, viitorul moştenitor al tronului britanic, născut pe 22 iulie, va fi botezat miercuri, în Capela Regală de la Palatul Saint James din Londra.

Anunţul a fost făcut în septembrie, de palatul Kensington, reşedinţa oficială a prinţului William şi a soţiei acestuia, Catherine, care au primit cu ocazia căsătoriei lor din 2011 titlurile oficiale de duce şi ducesă de Cambridge.

Prinţul George, care ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va fi botezat de Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury. Ceremonia va fi privată, preciza palatul Kensington.

Familia contelui Kalnoky Tibor, din Covasna, i-a dăruit prinţului George al Marii Britanii un câmp cu flori sălbatice din judeţ, acesta fiind un gest simbolic cu ocazia botezului bebeluşului princiar, care va avea loc miercuri, la Londra.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: