• Ned 2020 Web
Miercuri, 23 Octombrie 2013 22:07

Managementul Deseurilor de Ambalaje - Temele conferinței

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evenimentul a fost organizat sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului și al Gărzii Naţionale de Mediu, în parteneriat cu ROMEXPO SA, în cadrul expoziției internaționale pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice - All PACK 2013.

Preocuparea pentru eficientizarea procesului de gestiune a deșeurilor devine o prioritate acută a administrațiilor locale, regionale și centrale, a actorilor economici și a societății în ansamblul ei. La ora actuală România se află pe ultimul loc în privința gestionării deșeurilor: 99% din toate deșeurile municipale sunt depozitate în gropi, în timp ce media europeană este de 38%. De asemenea, reciclarea este de doar 12% în România, în timp ce media UE este de 24%. La compostare procentul este de 0%, față de media UE de 18%. Aceste date ne indică faptul că există un decalaj mare în privința gestionării deșeurilor și sunt necesare eforturi semnificative pentru a merge către implementarea Directivei UE.

Vă invităm să descărcați dând click pe linkurile de mai jos prezentările în format PDF și PPT a temelor conferinței.

Grupul European de Presă REPORTER, în parteneriat cu Asociația „IRIS TERRA GREEN”, au avut deosebita onoare să organizeze Conferința „Managementul deșeurilor de ambalaje”.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: