• 1
  • 2
  • 3
Marți, 08 Octombrie 2013 06:04

Argeş: Un pârâu, afluent al râului Teleorman, poluat cu ţiţei

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Argeş, poluarea s-a produs pe pârâul Mareş şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, sursa poluării fiind o instalaţie artizanală montată pe o conductă de petrol a Conpet SA Ploieşti.

"La locul accidentului acţionează echipe de intervenţie de la societatea care deţine conducta de petrol, Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea şi Comisariatul Judeţean Argeş al Gărzii de Mediu, care au întins filtre de protecţie pentru reţinerea şi limitarea poluării. Intervenţia este coordonată în teren de prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă", a declarat consilierul cancelariei Prefecturii Argeş, Nicuşor Ciobanu.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de intervenţie acţionează pentru limitarea efectelor poluarii pe pârâul Mareş, în zona localităţii argeşene Albota.

Un pârâu, afluent al râului Teleorman, a fost poluat cu ţiţei, luni seară, în localitatea argeşeană Albota, iar echipele de intervenţie acţionează pentru limitarea undei de poluare.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55