• Ned 2020 Web
Joi, 29 August 2013 06:40

Prima librărie verde pentru copii

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timp ce și noi avem librării frumoase, care ne invită și la ateliere speciale pentru adulți și copii, întâlniri de lectură și workshop-uri minunate pentru care le mulțumim, trebuie să recunoaștem că un astfel de concept devenit realitate nu am mai văzut până acum și că ne-am dori tare mult să se deschidă una măcar pe jumătate la fel de frumoasă și utilă.

Pe lângă design, toată biblioteca este construită ecologic, cu becuri de tip LED (întregul sistem economisește cu până la 47% din prețul la care s-ar fi ajuns dacă se foloseau becuri normale) și materiale reciclate, de la podea, până la tavan sau rafturile pentru cărți. Numele bibliotecii vine de la piesa centrală: o casă din carton, construită și ea din materiale reciclate.

Biblioteca eco oferă o vastă colecție de 45.000 de cărți iar 30% din acestea sunt dedicate subiectelor de mediu precum animale, plante, natură, resurse naturale, vremea, mediul înconjurător, reciclare și schimbări climatice.

Citiți în revista Infomediu Europa despre această minunată librarie verde. Infomediu Europa și suplimentul în engleză Ecopedia se pot cumpăra de la toate reprezentanțele Inmedio și Relay din țară.

Prima librărie verde pentru copiii și-a deschis porțile în Singapore! Se numește “My Tree House” și oferă copiilor nu doar un loc unde să găsească multe cărți bune, ci și un loc unde învață despre mediu, natură și unde au o aventură specială vizuală.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: