• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Vineri, 23 August 2013 09:55

Cea mai amplă dezbatere pe tema eficienței energetice – CEEER 2013

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CEEER este formulat și organizat pe baza multiplelor cerințe ale domeniului profesional, adresându-se în aceeași măsură inginerilor, cercetătorilor, cât și tinerilor profesioniști.

CEEER este un eveniment fundamentat pe Conferințele de Echipamente Electrice și Automatizări din România (CEEA), care timp de 5 ediții (2006-2011), au deschis toamna evenimentelor de profil din România.

Ediția din acest an a CEEER conține o agendă variată și cuprinzătoare a conferințelor pe teme de interes major pentru piața energetică românească, precum: Politici privind promovarea eficienței energetice: aplicarea Directivei europene din domeniile Industrie și Transporturi; Funcționarea ESCO; Eficiența energetică și mediul; Managementul eficienței energetice: accesarea fondurilor europene pentru eficiența energetică; Mecanisme financiare în eficiența energetică; Stocarea energiei inteligente; Sisteme fotovoltaice; Energia solară - arhitectura solară; Clădiri solare; Standardul ISO 50 001; Evaluarea piețelor de energie și a investițiilor în domeniul energiei; Legislația privind Smart Grid; Legislația privind domeniul energetic - schimbări și perspective; Petrol și gaze; Reabilitarea termică a clădirilor.

Pe lângă dezbaterile acestor teme, Asociația Română de Standardizare (ASRO) susține seminarul pe tema proiectului STARGRID ce are loc în data de 11 septembrie, între orele 13:00 și 18:00, în sala Drepturilor Omului din cadrul Palatului Parlamentului din București.

De asemenea, tot in data de 11 Septembrie, intre orele 13:00 – 18:00, in sala Drepturile Omului, se va desfasura cursul ISO 50001, in cadrul caruia lectorii Prof. Dr. Ing. Nicolae Vasile – Presedinte CNR-CME si Dna. Iulia Petrea – Certification Intrenational Romania vor dezbate alaturi de cursanti despre cum se poate reduce consumul de energie.

Prezența în prezidiu atât a reprezentanților mediului academic, cât și cea a membrilor asociațiilor specializate sau a marilor companii energetice furnizează un bun cadru de comunicare asupra temelor actuale din domeniu, dar oferă și o perspectivă practică prin ilustrarea de studii de caz și prezentarea unor situații concrete de lucru. În acest an dezbaterile sunt inițiate și susținute de: Emil Calotă – Vicepreședinte ANRE | Dr. Ing. Corneliu Rădulescu – Director General ANRE | Dr. Ing. Alexandru Săndulescu – Director General Ministerul Economiei | Dr. Ing. Corneliu Rotaru – Director ANRE | Prof. Dr. Ing. Valentin Năvrăpescu – Decan Facultatea de Inginerie Electrică, UPB | Robert Cruceru – Director Executiv RPIA | Steven Borncamp – Președinte RoGBC | Președinte Virgil Mușătescu – Asociația de Politici Energetice din România | Gheorghe Indre – Transelectrica | Ion Lungu – CEO CEZ | Prof. Dr. Ing. Nicolae Anastasiu – Universitatea București, M.C. Academia Română.

Menit a deveni unul din cele mai importante evenimente autohtone în domeniul energiei și echipamentelor electrice, dedicat specialiștilor energetici și persoanelor implicate în sectoarele conexe, CEEER 2013 este singurul forum unde se poate forma o idee completă asupra situației economice, forței pieței, noii tehnologii, dezvoltării permanente și noilor tendințe ale industriei. Evenimentul reprezintă un potențial de noi relații, un schimb continuu de idei pentru piața energetică din România și un generator al implementării de noi soluții pentru buna dezvoltare a comunicării internaționale.

Pentru inscrieri la curs sau la Congres, va rigam sa ne contactati la : Tel: 021.231.27.36; 021.231.91.84; Mobil: 0736.661.054; 0726.718.757; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 are loc în perioada 10-11 Septembrie 2013, la Palatul Parlamentului, în Sălile Nicolae Bălcescu și Drepturile Omului, în paralel cu cel mai amplu târg de automatizări și echipamente electrice din Europa Centrală și de Sud-Est, IEAS 2013 – International Electric and Automation Show.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: