• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 21 August 2013 10:55

Consumi băuturi răcoritoare la doză? Atunci este momentul să fii eco-stylish

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Ai nevoie nevoie de următoarele lucruri: 110 cheiţe de la dozele de suc (ai grijă să tai sau să finisezi marginile colţuroase), un cordon sau un şnur de 260 de cm, foarfece şi o ruletă de măsurat. Bineînţeles, lungimea curelei trebuie adaptată taliei fiecărei persoane în parte. Aceste informaţii sunt pentru o persoană care are o talie de aproximativ 65-75 de cm. Trebuie reţinut faputul că, pentru fiecare 10 cm ai curelei, ai nevoie de 13 cheiţe.

 Pasul 1: Rupe cheiţele dozelor sau taie-le cu o foarfecă specială pentru sârmă, apoi şlefuieşte marginile colţuroase.

 Pasul 2: Ai nevoie de un şnur. Fă o buclă în mijlocul acestuia cu un diametru aproximativ egal cu cel al unui deget, apoi întăreşte-l cu două noduri foarte strânse. Bucla ar trebui să aibe mărimea unei cheiţe.

Aflați din revista Infomediu Europa care sunt ceilalți pași pe care trebuie să îi urmați pentru a fi eco-stylish. Infomediu Europa și suplimentul în engleză Ecopedia se pot cumpăra de la toate reprezentanțele Inmedio și Relay din țară.

Vara este anotimpul potrivit ca să îţi înveseleşti garderoba cu diverse obiecte vestimentare cât mai colorate şi mai deosebite. Iar ca să faci acest lucru nu ai neapărat nevoie de bani. Puţină inventivitate, răbdare şi nişte doze de suc sunt de ajuns. Mai jos sunt prezentate câteva sfaturi despre cum poţi să creezi o curea ecologică şi stylish cu ajutorul cheiţelor de la aceste doze.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: