• 1
  • 2
  • 3
Joi, 08 August 2013 23:40

Camere video în păduri, pentru a prinde hoţii de lemne

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Undeva în Pietroasa, în colaborare cu Poliţia şi cu Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare, să punem camere de luat vederi în Padiş şi la ieşirile din judeţul nostru căte Cluj şi către Alba, pentru că se fură prea multă materie lemnoasă", a spus Cornel Popa, într-o conferinţă de presă ţinută marţi, în Padiş, potrivit ebihoreanul.ro.

Ideea este încă în fază incipientă, astfel că detalii despre implementarea ei nu au fost precizate. Cert este că aceste camere de filmat ar urma să-i surprindă pe cei care ies ilegal cu lemne din pădurile din Apuseni.

Măsura anunţată de Popa vine după ce un control al Ministerului Apelor şi Pădurilor în zona Dobreşti a demonstrat că în ultimii ani s-au furat 6.000 de metri cubi de lemne, în valoare de peste 2 milioane de lei. Un control similar este în desfăşurare şi în Parcul Natural Apuseni, concluziile nefiind încă făcute publice.

Ca să stopeze furturile masive de lemne din pădurile bihorene, preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa, vrea să monteze camere de filmat printre copaci.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: