• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Marți, 06 August 2013 07:07

Ivan Patzaichin: Ambiția mea e ca Delta Dunării sa devină cel mai mare centru de ecoturism din lume

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Invitat la emisiunea “Oamenii Realitatii”, moderata de Dorin Chiotea, Patzaichin a vorbit despre proiectele sale de viitor, dar si despre soarta sporturilor nautice din Romania.”Ideea mea, parerea si ambitia sunt ca Delta sa devina cel mai mare centru de ecoturism din lume. Noi ce facem, facem cu autoritatile locale ca ei, incet-incet, sa inceapa sa devina responsabili de ceva, sa inceapa sa aiba grija. Nu trebuie sa faci un hotel de 5 stele cu jacuzzi si nu stiu ce in Delta Dunarii, dar localnicul, daca isi aranjeaza si-si amenajeaza curtea frumos, poate sa primeasca un turist care chiar vrea sa vada cum doarme acel om, cum mananca, ce mananca, in ce conditii traieste”, a spus Ivan Patzaichin.

Insa proiectele lui Ivan Patzaichin nu sunt legate doar de promovarea Deltei, ci si de descoperirea unor noi viitori olimpici, care sa duca mai departe ceea ce a facut el pentru sportul romanesc.

“Am facut o statistica: Delta, in ultimii 20 de ani, n-a mai dat niciun campion, asta m-a deranjat foarte mult. Prin centrele noastre pe care le initiem in Delta pentru turismul lent incerc sa cream si cate un centru de initiere”, a mai spus Ivan Patzaichin.

Delta Dunarii trebuie sa devina cel mai mare centru de ecoturism din lume. E ambitia lui Ivan Patzaichin, sportivul roman medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 1972.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: