• Ned 2020 Web
Marți, 06 August 2013 06:39

Plajele Vadu si Corbu, zonele verzi ale litoralului

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astfel, timp de patru saptamani, Plajele Vadu si Corbu devin zonele verzi ale litoralului: voluntarii Mare Nostrum vor informa turistii cu privire la importanta colectarii separate a deseurilor de ambalaje si vor oferi 1200 de saci colorati pentru deseurile de plastic-metal, hartie-carton si sticla. In plus, peste 300 de premii vor fi oferite persoanelor care vor participa la concursurile de colectare separata de pe plaja.

De asemenea, Eco-Rom Ambalaje invita persoanele prezente in Camping S sa colecteze separat deseurile de ambalaje prin intermediul celor 40 de containere speciale si al celor 1200 de saci colorati pentru plastic-metal, hartie-carton si sticla. Sub deviza “Plaja Curata, Colectare Separata, Distractie Adevarata!” turistii sunt asteptati cu peste 1200 de premii si surprize la actiunile din cortul eco –workshopul recycle art, roata reciclarii, jocul cu inele, eco-extemporalul– si la probele de fotbal si volei pe plaja din cadrul jocurilor ecolimpice. Mai mult decat atat, cel mai responsabil si vesel grup va fi desemnat „Gasca Verde” a litoralului romanesc!

In perioada 3 – 25 august, toti turistii aflati pe Plaja Vadu si Plaja Corbu din apropierea statiunii Navodari si in Camping S din statiunea Mamaia Nord vor colecta separat deseurile de ambalaje.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: