• Ned 2020 Web
Miercuri, 31 Iulie 2013 06:59

Proiecte de ecologizare la Eforie Sud

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In aceasta vara pe plaja din Eforie Sud vor fi amplasate cosuri de gunoi selective, in cadrul unui amplu proiect adresat turistilor si localnicilor.

Prima etapa este denumita “Nu lasa deseurile sa iti controleze viata”. Proiectul este organizat de Grupul de Dezvoltare Durabila in parteneriat cu Primaria Eforie si Apele Romane. A doua campanie incepe pe 11 august si se deruleaza pana la 20 august sub denumirea “Apa marii este buna de baie”. De aceasta data va fi implicata si Directia de Sanatate Publica din Constanta.

”Aici discutam de mai multe campanii, este vorba de o prima campanie care se refera la deseurile de pe plaja. Acestea trebuie stranse si vor fi informati si constientizati toti turistii si localnicii care vin pe plaja, sa nu lase gunoaie pe plaja. O a doua campanie vizeaza calitatea apei de imbaiere si aici toti cei care vin pe plaja vor fi informati in privinta apei bune de imbaiere pe care o are Marea Neagra pe litoralul romanesc.”, a declarat Catalin Anton, purt. De Cuv. ADADL.

“Noul management al plajelor” este cea de a treia campanie care vizeaza dezvoltarea sustenabila in ceea ce priveste managementul plajelor, si se va desfasura in perioada 21 august – 31 august. In acest timp cei care vin pe litoral vor fi chetionati cu privire la ceea ce vor sau nu vor sa vada pe plajele din Romania.

”Black sea is a clean sea” este numele unui nou proiect desfasurat pe plaja din Eforie Sud. Scopul acestuia este de a constientiza turistii de pe litoral despre importanta unei zone costiere curate. Prima campanie a inceput luni.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: