• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Joi, 25 Iulie 2013 08:14

Culmea spatiilor verzi. Un barbat a fost amendat de politia locala ca a plantat mai multi copaci

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amendat în primăvară cu 200 de lei pentru că a plantat nişte puieţi pe un spaţiu verde, sătmăreanul Toth Paul s-a prezentat ieri la audienţele de la Prefectură afirmând că are în continuare probleme din acest motiv. După ce au ascultat cele spuse de sătmărean, reprezentanţii Prefecturii i-au recomandat acestuia să se adreseze primarului municipiului Satu Mare căruia să-i explice situaţia de la faţa locului, adăugând că foarte probabil este vorba despre o neînţelegere, altfel nu-şi explică sancţiunea primită de Toth Paul.

Sătmăreanul Toth Paul s-a adresat ieri reprezentanţilor Prefecturii cerând sprijin pentru a ieşi din impasul în care se află. În anul 2010, a solicitat o autorizaţie Primăriei Satu Mare pentru a planta cinci puieţi în locul unor arbori distruşi. La acea dată a primit autorizaţia iar sătmăreanul s-a apucat de treabă. Între timp, persoane rău voitoare au distrus trei din cei cinci puieţi. Având autorizaţia din 2010, Toth Paul a replantat cei trei puieţi distruşi, însă a fost amendat de Poliţia Locală cu 200 de lei. Mai mult decât atât, recent a primit din partea Primăriei Satu Mare o notificare care îi cere sătmăreanului să-şi mute puieţii de pe acel spaţiu verde pentru că acolo este loc de joacă pentru copii. “Nu este niciun loc de joacă. Este un spaţiu verde pe care-şi fac nevoile toţi câinii din zonă. Nu înţeleg de ce Primăria îmi cere să mut acei puieţi după ce am şi fost amendat”, a spus Toth Paul.

Reprezentanţii Prefecturii i-au solicitat sătmăreanului să se prezinte în audienţă la primarul Dorel Coica şi să-i explice pe îndelete care este situaţia cu acel teren, adăugând că este foarte probabil ca cei de la Primărie să nu fi înţeles care este situaţia, altfel nu-şi explică de ce au fost luate aceste măsuri. Chiar consilierul Mircea Ciocan a intervenit şi l-a înscris pe Toth Paul la audienţele ţinute de primarul Dorel Coica.

Chiar daca a primit aviz din partea Primariei Satu Mare, satmareanul Toth Paul a fost amendat pentru ca a plantat trei copaci. 

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: