• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Vineri, 12 Iulie 2013 15:21

„ECObanca − Banca ta de reciclare”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Punctele de colectare ECObanca sunt rulote mobile de strângere a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi a deşeurilor de baterii şi acumulatori (DBA).

La sfârşitul lunii mai s-au lansat în capitală 3 puncte de colectare mobile. Dacă va avea succes, programul va fi extins la nivel naţional şi, până la sfârşitul anului, vor exista până la 20 de astfel de centre în Bucureşti. Scopul programului „ECOBANCA − Banca ta de reciclare” este de a creşte gradul de conştientizare în rândul oamenilor cu privire la importanţa colectării acestor tipuri de deşeuri. Totodată, se urmăreşte identificarea trasabilităţii  acestor deşeuri pe toata durata de viață, de la livrare pâna la eliminare.

Citiți în revista Infomediu Europa despre punctele de colectare ECObanca. Infomediu Europa și suplimentul în engleză Ecopedia se pot cumpăra de la toate reprezentanțele Inmedio și Relay din țară.

Bucureştenii pot preda deşeurile de echipamente electronice şi de baterii uzate la punctele de colectare mobile ecobanca. Acestea staţionează periodic în zonele cu trafic intens din capitală, cum ar fi parcurile, parcările din centrul oraşului şi parcările supermarket-urilor. În cazul echipamentelor care au mai mult de 10 kilograme, participanţii pot solicita colectarea de la domiciliu.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: