• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 10 Iulie 2013 11:26

Autovehiculele comerciale uşoare vor circula cu o viteză limitată reducând consumul de carburant şi emisiile

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Limitarea vitezei autoutilitarelor va încuraja producătorii să utilizeze motoare cu o capacitate mai mică, reducând, în acest fel, consumul mediu de carburant şi emisiile cu cel puţin 6% . Sondajele efectuate în Germania, Italia, Marea Britanie şi Olanda indică un sprijin puternic al publicului în favoarea acesei măsuri . Totuși, europarlamentarii au respins reducerea actualei limite de 147 gCO2/km, propusă pentru anul 2020, care este mult mai puţin ambiţioasă, în comparaţie cu limita propusă pentru autoturisme.

Citiți în revista Infomediu Europa mai multe despre limitarea de viteză impusă precum și despre reglementările în ceea ce privește emisiile de CO2. Infomediu Europa și suplimentul în engleză Ecopedia se pot cumpăra de la toate reprezentanțele Inmedio și Relay din țară.

Comisia pentru Mediu a Parlamentului European a votat pentru limitarea vitezei autoutilitarelor la 120 km/h. Parlamentarii europeni au votat, de asemenea, pentru reducerea consumului de carburant şi pentru introducerea unor limite mai stricte de emisii de CO2, până în anul 2025, dar au respins fixarea unei limite de emisii mai mici pentru anul 2020.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: