• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Marți, 09 Iulie 2013 15:00

Bhutan - prima țară ecologică din lume

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astfel, Bhutan dorește să ofere produse pe nișa organică, produse care să poarte etichete inscriptionațe cu „fabricat în Bhutan”. Cu o populatie de doar 738.000 de locuitori, Bhutanul este deja una dintre țările lumii care se bucură de cea mai sănătoasă alimentație. Majoritatea oamenilor sunt agricultori și își produc hrana prin metode tradiționale care nu includ elementele chimice ale practicilor moderne. Dacă tot au experiență în domeniul produselor ecologice, bhutanezii ar putea să obțină profituri serioase de pe urma activității lor de bază, într-o lume în care alimentația sănătoasă este din ce mai greu accesibilă locuitorilor din țările dezvoltate.

Citiți în revista Infomediu Europa despre prima țară ecologică din lume. Infomediu Europa și suplimentul în engleză Ecopedia se pot cumpăra de la toate reprezentanțele Inmedio și Relay din țară.

Bhutan, un mic regat aflat în sudul asiei, la poalele muntilor himalaya, intenționează să devină prima țară 100% organică din lume. Planul vizează exploatarea terenurilor agricole în vederea dezvoltării unei agriculturi bio.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: