Imprimă această pagină
Marți, 09 Iulie 2013 11:07

Green Agenda - Toate evenimentele importante pentru cei procupați de mediu și ecologie

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

http://www.eea.europa.eu/events/engaging-communities-on-energy-and-4

 

4-7 iulie, Brighton, Anglia

European Conference on Sustainability, Energy and the Environment

Tema conferinţei este „Durabilitate, societate şi mediu: căutarea de sinergii”  şi se adresează în special oamenilor de ştiinţă, mediului academic şi membrilor comunităţii de afaceri din întreaga lume, dar şi tuturor celor care practică în domeniu. Scopul este de a căuta sinergii și soluții durabile la problemele complexe ale mediului înconjurător.

http://www.ecsee.iafor.org/

 

8-9 iulie, Londra, Anglia

International Conference on Sustainable Agriculture, Environment and Forestry

La conferința internațională participă numeroşi cercetători și oameni de știință cu scopul de a face schimb de bune practici rezultate din cercetările lor cu privire la administrarea durabilă a agriculturii, mediului şi pădurilor, precum și de a discuta despre provocările întâlnite și soluțiile adoptate.

https://www.waset.org/conferences/2013/london/icsaef/

 

8-12 iulie, Toulouse, Franţa

29th International Conference on Environmental Geochemistry and Health

Conferinţa anuală este organizată de Societatea pentru Geochimia Mediului cu scopul de a oferi oamenilor de ştiinţă un forum pentru a lucra împreună cu scopul de a înțelege interacțiunea dintre geochimia mediului și sănătatea plantelor, animalelor și oamenilor. Sesiunile din cadrul conferinţei se axează pe trei teme principale: biogeochimia şi sănătatea, biogeochimia şi ecotoxicologia (apă, organisme vii) şi recorduri ale poluării geochimice.

http://segh2013.sciencesconf.org/

 

9-13 septembrie, Ponferrada, Spania

3rd Oxyfuel Combustion Conference

Conform tradiției, acest eveniment oferă participanţilor un forum pentru a continua discuţiile cu privire la probleme care sunt relevante în demonstrarea tehnologiei de ardere oxigaz și pentru a împărtăşi ceea ce au învățat din experiența de exploatare a diferitelor instalații de oxigaz.

http://www.ieaghg.org/index.php?/20120814317/3rd-oxyfuel-combustion-conference.html

 

 

27-30 septembrie, Augsburg, Germania

RENEXPO 14th International Energy Trade Fair

Peste 330 de expozanţi îşi vor prezenta la târg cele mai recente inovaţii şi soluţii practice pentru a promova revoluţia energetică şi tendinţele actuale în domeniu.

http://www.renexpo.de/index.php?id=7&L=1

9-10 octombrie, Budapesta, Ungaria

Clean Energy Building Expo

În cadrul expoziţiei va avea loc o prezentare a clădirilor eficiente energetic din Ungaria şi vor fi prezentate produse inovative și tehnologii noi ca un comerț echitabil în domeniu. La eveniment vor participa producători, constructori, ingineri din domeniu.

http://www.cep-expo.hu/

 

9-11 octombrie, Verona, Italia

Smart Energy Expo

Acesta este primul eveniment internațional privind eficiența energetică și economia albă-verde. Scopul summit-ului este de a deveni un punct de referință, la nivel național și european, pentru tehnologie, soluții și produse bazate pe o politică modernă raţională a energiei, de la producție la distribuție şi la utilizarea inteligentă a energiei.

http://www.smartenergyexpo.net/en/verona_efficiency_summit


3-5 decembrie, Cracovia, Polonia

COAL-GEN Europe 2013

Conferinţa COAL-GEN acoperă cele mai recente subiecte cu privire la proiectarea, dezvoltarea, modernizarea, operarea și întreținerea de centrale electrice alimentate cu cărbune. La eveniment participă peste 3.000 de profesioniști din industrie și mai mult de 200 de expozanti.

http://www.coal-gen.com/index.html

 

19 iulie, Londra, Anglia

Engaging Communities on Energy and Climate Change

Cursul este destinat tuturor celor care caută să dezvolte implicarea în comunitate privind schimbările climatice și economisirea energiei. Scopul evenimentului este de a oferi organizațiilor societății civile, grupurilor și persoanelor interesate metode şi informaţii eficiente pentru a dezvolta un angajament pe termen lung în activităţile privind energia şi schimbările climatice.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46